Laia Coderch (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )

05

Sòcia-Directora de Bellvehí Advocats. Corresponsable dels Departaments de Dret Mercantil i de Comerç Internacional i Responsable dels Departaments d'Empresa Familiar i de Innovació.

Especialitzada en l’assessorament mercantil a empreses, Comerç Internacional, Dret de la Propietat Intel·lectual i Industrial, Dret de les Noves Tecnologies i Protecció de Dades, Dret Societari, Dret Concursal, Dret Tributari i Dret de les Fundacions i Associacions.

Col·legiada a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Girona. Màster en Advocacia del Instituto Superior de Derecho y Economia (ISDE), de la Universitat de Barcelona. Realització del mòdul de Comptabilitat i Anàlisi financer del Màster en Gestió de Despatxos de ISDE-ICAB. Postgrau de Tècnic Tributari de l'Escola de Gestió Empresarial (EGE). Curs CEF de Planificació Fiscal del Patrimoni Familiar. Curs a la Cambra de Comerç de Girona sobre gestió administrativa del Comerç Internacional. Assistència a varis cursos i congressos sobre Comerç Internacional, Dret Marítim, Dret Concursal i Protecció de Dades Personals. Administradora Concursal.

Parla correctament català, castellà i anglès.