Miquel Àngel Garcia Esteve

mangelgarciaAdvocat. Director de l'oficina de Barcelona i responsable del Departament de Dret Financer i Bancari i corresponsable del Departament de Comerç Internacional. Col·legiat al Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Assessor jurídic extern de la demarcació de Catalunya d'una entitat bancària.

Especialitzat en l'assessorament d'empreses no cotitzades en l'àmbit mercantil, societari, pactes entre socis, protocols familiars i tot tipus de contractació mercantil (distribució, agència, franquícia, logística, transport, etc). Llarga experiència en judicis, nacionals i internacionals, en la jurisdicció civil i en la solució de conflictes per la via de l'arbitratge i la mediació (és Màster en Mediació i Resolució de Conflictes, per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona).

Té una llarga experiència professional des de 1992. Durant cinc anys va ser advocat associat en el despatx de Barcelona "Roca Junyent Advocats", durant tres anys va ser el gerent del Departament Mercantil del despatx "Roca Puig Ramon & Añoveros" i posteriorment soci fundador del Despatx "Solutia Advocats".

És Màster en Dret Europeu per la Universitat Autònoma de Barcelona i va cursar estudis de Dret Internacional i Comunitari en la "Université Libre de Bruxelles". Va ser becat per cursar estudis jurídics a la Universitat de Montpeller. Té el títol de Mediador atorgat per l'ICAB. Ha cursat diversos cursos d'especialització en contractació mercantil, societari i noves tecnologies. És membre de l'AJOPEC (Associació de Joves pro-Europa). Va realitzar un stage a la Universitat de Sheffield per cursar estudis de "Business Administration".

És autor dels llibres "Elegir su tipo de empresa" i de "Código Civil para todos", ed. Vecchi; i ha publicat diversos articles en revistes especialitzades.

Parla correctament català, castellà, francès i anglès.