Rosa Romero (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )

Advocada, recipe corresponsable del Departament de Comerç Internacional. Membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Especialització i experiència en l’àmbit del Comerç. transport i logística Internacional en general i especialment en Dret Marítim (reclamacions de mercaderies, assegurances, contractes de compravenda internacional, noliejaments, coneixement d’embarcament marítim i aeri, contractes de transport terrestre i d’operacions logístiques entre d’altres).

Durant la seva trajectòria professional d’ençà 1995 sempre vinculada al comerç internacional i al transport marítim, ha treballat en l’àmbit jurídic en diferents bufets especialitzats, en l’empresa privada, i també en la vessant de consultoria, formació i investigació en projectes europeus (p.e. Monitoring and Operation Services for the Motorways of the Sea).

Màster en Dret i Negoci Marítim per la Universitat Politècnica de Catalunya, Facultat de Nàutica; Màster en Comerç Internacional i Logística per la Universitat Abat Oliba, i títol de suficiència investigadora per la Universitat de Barcelona, Facultat de Dret. Professora especialista en transports per la Generalitat de Catalunya. Participació com a docent en nombrosos seminaris, màsters i cursos en l’àmbit del Comerç internacional, el transport i la logística a diferents entitats (ICIL, Port de Barcelona i Tarragona, Cambres de Comerç, Universitat Abat Oliba, etc) des fa més de 10 anys.

És autora del llibre “El transporte marítimo” i coautora del llibre “Logística del transporte marítimo” amb l’editorial Marge, i de varis articles en l’àmbit del Dret Marítim.

Ha estat membre voluntari del Stella Maris, Apostulat del Mar de Barcelona i de GAFTA (The Grain and Feed Trade Association).

Parla correctament català, castellà, anglès i italià.