POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÁCTER PERSONAL

A l’efecte del previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (des d’ara LOPD) i altra legislació aplicable, Bellvehí Advocats, S.L.P. informa als seus clients i a qualsevol tercer que lliuri les seves dades de caràcter personal a aquest Despatx sobre la seva Política de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

La present Política de Protecció de Dades serà aplicable a la recollida de dades personals per part de Bellvehí Advocats, S.L.P. per qualsevol mètode com correspondència escrita o electrònica, recepció de targetes de negoci, comunicació de dades per telèfon, lloc web o complementació de formularis. S’entén que qualsevol client i/o tercer que lliuri les seves dades personals a Bellvehí Advocats, S.L.P. ho fa voluntàriament i lliurement i amb el seu consentiment exprés i inequívoc.

Fitxer: Les dades personals recollides per Bellvehí Advocats, S.L.P. per qualsevol mètode seran incorporades al fitxer denominat “Fitxer General de Gestió” situat en el domicili social de Bellvehí Advocats, S.L.P. (Plaça Independència 16, 1er, 1ª, Girona) i notificat a l'Agència de Protecció de Dades. Aquest Fitxer conté únicament dades de caràcter identificatiu com nom, cognoms, adreça, companyia, telèfon, fax i adreça de correu electrònic.

Finalitat: La finalitat del fitxer esmentat és l’administració i gestió general del Despatx amb la intenció de prestar un bon servei als seus clients i poder mantenir el contacte amb els mateixos o altres contactes professionals. Així mateix, Bellvehí Advocats, S.L.P. pot utilitzar aquestes dades personals per a enviar informació comercial, jurídica i qualsevol altra que Bellvehí Advocats, S.L.P. consideri d’interès pels seus clients i/o tercers. Ningú està obligat a subministrar aquestes dades amb la conseqüència que, en aquest cas, Bellvehí Advocats, S.L.P. no podrà prestar cap servei a aquesta persona o posar-se en contacte amb ella.

Drets: Qualsevol tercer que hagi lliurat dades personals a Bellvehí Advocats, S.L.P. té dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte de les seves dades personals. Els esmentats drets es podran exercitar mitjançant escrit dirigit al domicili social de Bellvehí Advocats o correu electrònic enviat a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Bellvehí Advocats, S.L.P. es compromet a complir l’obligació de secret establerta en la legislació aplicable, respecte de les dades contingudes en el seu fitxer.

En el supòsit que Bellvehí Advocats, S.L.P. establís unes condicions particulars en matèria de protecció de dades per a un servei concret, aquestes tindran preferència en cas de conflicte entre les mateixes i la present Política de Protecció de Dades.

El Despatx es reserva el dret de modificar la seva Política de Protecció de Dades d’acord amb la legislació aplicable a cada moment. Qualsevol modificació de la Política de Protecció de Dades serà publicada en el lloc web www.bellvehi.com accessible per qualsevol persona.