Bellvehí Advocats creu en el treball en xarxa i en la col·laboració amb altres professionals que puguin millorar o complementar els serveis que presta Bellvehí Advocats.

En base a aquesta filosofia s'han creats els serveis Bellvehí Internacional i Bellvehí Innovació mitjançant la col·laboració amb professionals externs que no formen part de l’estructura interna de Bellvehí Advocats i amb els que es formen equips multidisciplinaris.

A Bellvehí Advocats estem principalment interessats en col·laborar amb altres professionals en:

 - El servei Bellvehí Internacional, per millorar i engrandir les possibilitats d'aquest servei en xarxa.

 - El servei Bellvehí Innovació, per millorar i engrandir les possibilitats d'aquest servei en xarxa.

 - Acords de col·laboració amb despatxos d'advocats i professionals d'altres professions accessòries o complementàries, del sud de França.

 - Acord de col·laboració o d'associació amb advocats de Barcelona o despatxos d'advocats o professionals d'altres professions accessòries o complementàries que ens puguin portar valor afegit.     

 - Acords de col·laboració amb despatxos d'advocats i professionals d'altres professions accessòries o complementàries, de Xina, d'Amèrica Llatina, de les antigues repúbliques soviètiques, de Turkia i del Marroc. També si són professionals catalans o espanyols, especialitzats en aquells països.

 - Acords de col·laboració amb despatxos d'advocats i professionals d'altres professions accessòries o complementàries, del sector turístic.  

Si esteu interessats en col·laborar amb Bellvehí Advocats, podeu contactar.