CrisCol·laboradora de Bellvehí Advocats en el que fa referència al mercat de les antigues repúbliques soviètiques. Està especialitzada en fer de intermediària en negocis amb les antigues repúbliques soviètiques i en exercir de traductora de rus i ucraïnès al català, castellà o anglès. Experiència en l’acompanyament a fires comercials i professionals, congressos i missions comercials.

Va estudiar a l’escola secundària de Ucraïna. Diplomatura en Psicologia - Ucraïna – 2002.  Curs Tècniques de Negociació - 60h - FOEG (Girona) 2006 Curs d'Ofimàtica - 60h - FOEG (Girona) 2006. Curs d'Atenció al client i fidelització - 60h - FOEG (Girona) 2006. Experiència de 10 anys en Telemarketing, vendes, comerç exterior, traduccions i col·laboració amb empreses enfocades a la venda al client estranger. Habituada a treballar en equip.

Va treballar durant 4 anys a Bellvehí Advocats com a responsable de Marketing i relacions amb els clients russos i en l’actualitat segueix com a col·laboradora externa per poder dedicar-se a altres serveis i negocis.

Parla i escriu, rus, ucraïnès, anglès, català i castellà.