FRENCH DESK

"Bellvehí Advocats és un dels despatxos més ben posicionats territorialment i professionalment per donar servei a les empreses franceses que tenen interessos a Catalunya i Espanya i a les empreses catalanes i espanyoles que tenen interessos a França"

Corredor DeskBellvehí Advocats té Despatx a Girona i a Barcelona, el que li permet tenir una relació molt estreta i fluida amb el sud de França i, especialment, amb les ciutats de Perpinyà i Montpeller, amb les que fa molt temps que hi té vinculació. Els nostres professionals es desplacen a Perpinyà, Montpeller o altres ciutats del sud de França, sense problema per mantenir reunions amb els clients francesos.

Bellvehí Advocats compta amb molts clients de la regió de l'Alt Empordà (Figueres) i de la zona fronterera amb França, com pot ser la zona de La Jonquera, on les relacions entre els empresaris, consumidors i usuaris dels dos països són cada cop més freqüents i normals. 

Bellvehí Advocats compta amb col·laboració estreta amb despatxos d'advocats i assessories del sud de França, però també amb despatxos d'advocats de París, el que li permet donar un servei de qualitat i pro actiu, que busca sempre el millor resultat pel client.

El nostre French Desk està pensat per donar servei al client català i espanyol que té interessos a França i també al client francès que té interessos a Catalunya i Espanya, comptant amb un equip de professionals que dominen la llengua francesa.

Bellvehí Advocats està molt especialitzat en Dret Mercantil i concretament en Comerç Internacional, Contractació mercantil (compravenda, distribució, agència, franquícia, etc), transport internacional, logística, constitució i compravenda de societats, formalització de Joint Ventures, fiscalitat internacional, recuperació internacional de crèdits i reclamacions judicials o arbitrals internacionals, el que el fa idoni per a les empreses franceses amb interessos a Espanya i per a les empreses espanyoles amb interessos a França.

Bellvehí Advocats compta amb el servei Bellvehí Internacional que funciona mitjançant la conformació d'equips multidisciplinaris (jurídic, fiscal, consultoria estratègica i de marketing, logística, agent de duanes, etc) en els que hi participen professionals del Despatx i altres empreses assessores amb les que Bellvehí Advocats col·labora estretament; el que permet donar un servei integral al client. 

El corredor del mediterrani que connecta per carretera i ferrocarril els ports de València, Tarragona, Barcelona i Palamós amb França i Europa, configura una eurorregió en la que aniran desapareixent les fronteres i és generador d'una important activitat econòmica que requereix d'assessors especialistes en Dret Comunitari i Internacional. Bellvehí Advocats aposta per aquesta eurorregió des de fa temps i s'ha especialitzat en els negocis d'aquesta àrea geogràfica europea.