Jordi Bellvehí (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

04Soci Fundador de Bellvehí Advocats. Corresponsable dels Departaments de Dret Mercantil i Comerç Internacional. Responsable del Departament de Corporate Compliance. Col·legiat als Il·lustres Col·legis d'Advocats de Barcelona i de Girona. Especialitzat en l'assessorament a empreses no cotitzades i especialment en Dret Mercantil, Comerç Internacional (Dret Marítim, Transport, Assegurances, Contractes Comercials, Joint Ventures, Reclamacions Internacionals, etc), Compliment normatiu ("Compliance"), Dret de la Propietat Intel·lectual i Industrial, Dret Financer i Bancari, Dret Turístic, Dret Concursal i Dret de Fundacions i Associacions sense ànim de Lucre.

Té una llarga experiència professional des de 1992, havent estat soci durant anys d'un dels principals despatxos d'advocats de Catalunya, fins que a l'any 2006 va decidir fundar el seu propi Despatx. Ha estat secretari del Consell d'Administració d'un banc durant sis anys, així com secretari del Consell d'Administració de moltes societats mercantils i del patronat i juntes directives de vàries fundacions i associacions.

És Màster en Dret de l'Empresa per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Legislació i Comerç Internacional per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Ha cursat dos cursos de doctorat per la UNED sobre Dret Mercantil. Ha cursat postgraus en Dret Financer i Dret de les Noves Tecnologies a ESADE i un Postgrau en Dret Comunitari al Col·legi d'Advocats de Barcelona. És Àrbitre del Tribunal Arbitral de Barcelona i del Tribunal Arbitral de Girona. És administrador concursal des de 2005.  És coautor de varis llibres i ha escrit molts articles en revistes especialitzades. Ha estat professor en diversos màsters i dóna assíduament conferències i cursos sobre diferents matèries de la seva especialitat.

Ha estat President de l'Associació de Joves Advocats de Catalunya i membre del Consell Assessor de PIMEC a Girona, és membre de la Comissió d'Emprenedoria de la Cambra de Comerç de Girona i membre del Consell Assessor de Corporate Venturing del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.

Ha realitzat cursos de postgrau sobre comerç internacional i dret anglosaxó a la Guildhall University de Londres i a la Universitat d'Edimburg.

Parla correctament català, castellà, anglès i francès. 

CURRÍCULUM COMPLET