CURRICULUM  VITAE

Dades personals:

Nom i cognoms: Jordi Bellvehí Muñoz
Data de naixement: 25-07-69
Adreça: Avinguda Jaume I, 18, 3r, Girona.
Telèfon: 972219773
Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Especialització:

- Especialització en Dret Mercantil; concretament en les següents àrees:

• Comerç Internacional: expert en dret internacional dels negocis, contractació, formes de pagament, garanties, reclamacions, transport, duanes, joint-ventures, inversions a l'estranger, etc.
• Compravenda d'empreses i capital risc (M&A): Fusions, escissions i adquisicions. Reestructuracions societàries i de grups empresarials. MBO, LBO, etc.  
• Empresa familiar: expert en serveis jurídics a les empreses familiars i a les famílies empresàries. Protocols familiars, planificació patrimonial i hereditària i expert marmessor. Mediació entre socis. Conseller independent i secretari no conseller en consells d'administració.
• Compliance: Compliment normatiu integral, Compliance penal, protecció de dades de caràcter personal, prevenció de blanqueig de capitals, etc.
• Dret de les noves tecnologies: expert en contractes informàtics, serveis de la societat de la informació, comerç electrònic, protecció dels drets sobre el software, etc.
• Propietat industrial i intel·lectual: expert en dret de patents i marques i en drets d’autor, així com en procediments judicials relacionats amb la matèria.
• Dret Concursal: expert en l’assessorament d’empreses en crisi i en la gestió del tancament d’empreses i concursos. Administrador concursal. Compravenda d'unitats productives i actius concursals.  
• Dret de la competència i competència deslleial: Expert en dret de defensa de la competència, en competència deslleial, en la protecció dels secrets empresarials i en procediments judicials o administratius relacionats amb la matèria.
• Dret financer: expert en serveis jurídics concrets referits a la prestació de serveis financers i a la prevenció del blanqueig de capitals. Assessorament a Societats Gestores de institucions de inversió col·lectiva, a EAFI i a altres entitats regulades.
• Dret del Turisme: expert en serveis jurídics concrets de valor afegit al sector turístic i hoteler. Assessorament en la compravenda d'hotels i la reestructuració societària de grups hotelers.  

- Especialització en el dret de fundacions i associacions sense ànim de lucre.

 

Experiència professional principal:

2014/2019:     

* Juliol 2019

- Curs de 200 hores Thomson-Reuters sobre  "Expert en Compliance Officer".

* 2018-2019

- Secretari del Consell d'Administració i assessor de la Societat Gestora d'Institucions d'Inversió Col·lectiva Ginvest Asset Management SGIIC.
    
* 2018

- Assessor jurídic en l'adquisició de la unitat productiva de Frigorífics de l'Empordà SA (Terfrisa), en concurs per part de Frigoríficos Costa Brava S.A.  
    
* 2016-2018

- Marmessor de l'herència del Sr. Candi Granés Campasol. Gestió de la venda del Grup Inoxpa i creació de la Fundació Privada Candi Granés Campasol. Membre del Patronat i Secretari.
    
* 2017

- Administrador Concursal de Casademont, S.A. Gestió de la venda de la unitat productiva.

* 2014-2019

- Assessor jurídic a Espanya de la 1ª firma mundial en perfumeria i cosmètica. Protecció jurídica i judicial de la xarxa de distribució selectiva i les seves marques de prestigi.

*2014-2019

- Co-fundador i patró de la Fundació Privada per la Creativació i assessor de vàries fundacions.

- Negociació i tancament de vàries operacions de compravenda d'empreses i de inversió amb Fons d'Inversió i de Capital Risc. Assessorament en tot el procés, negociació, redacció i revisió de la documentació legal i contractual.

- Negociació i assessorament en la venda d'hotels i d'empreses industrials.

- Prestació de serveis a vàries empreses de implementació i manteniment de Compliance normatiu integral, compliance penal i tractament de dades de caràcter personal.  

- Assessorament jurídic a empreses familiars i a famílies empresàries (protocols familiars, mediació entre socis, secretaria de consells d'administració etc).
    
* 27 de gener de 2016

- Ponent de Conferència a la Cambra de Comerç de Girona sobre "Prevenció de Riscos Penals per a Empreses".

* 1 de Juliol 2015

- Ponent de Conferència a la Cambra de Comerç de Girona sobre "Nova  legislació sobre Prevenció de Riscos Penals a les Empreses".

* Juny 2015

- Curs presencial al IIR de Madrid sobre "Programa de Prevención de Delitos".

* Gener 2014

- Obertura de Bellvehí Advocats a Barcelona.

2006/2013:     

- Fundador del despatx Bellvehí Advocats S.L.

- Membre del comitè d’experts de PIMEC a Girona.

- Àrbitre del Tribunal Arbitral de Girona.  
    
- Àrbitre del Tribunal Arbitral de Barcelona.

- Membre de la Comissió d’emprenedoria de la Cambra de Comerç de Girona.

- Obertura de delegació del despatx Bellvehí Advocats, al Parc Científic i Tecnològic de Girona. (Creació del servei “innovant.cat”).

- Membre del Consell Assessor del Programa de Corporate Venturing del Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

- Administrador concursal a Girona i Barcelona.

2000/2005:

- Soci-Director del Despatx “Roca Junyent Advocats, S.L.” a la ciutat de Girona.
    
- Soci de “Roca Junyent Advocats, S.L.” i Secretari, del Consell d’Administració.
    
- Secretari del Consell d’Administració de l’entitat bancària de Dret Andorrà “BancSabadell d’Andorra, S.A.” durant sis anys.

- Assessor jurídic en l'operació de sortida a borsa del Banc Sabadell.

- Advocat del Banc de Desenvolupament del Consell d'Europa.

1996/2000:

- Advocat del despatx “Roca Junyent & Advocats Associats” a l'oficina de Barcelona.  Especialització en Dret Mercantil.  

1994/1996:

- Advocat del Despatx de Barcelona “Bufete Segura de Luna s.c.p.” Especialització en Dret Mercantil i processal civil.

- Col·legiació als Il·lustres Col·legis d’Advocats de Girona i Barcelona.

1992/1993:

- Un any de passantia al Despatx de Barcelona “Estudio Jurídico Jausàs & Terricabras”. Especialització en Mercantil i fiscal.

 

Altra experiència professional:

- Negociació en la venda d'empreses catalanes a empreses xineses, americanes i europees.

- Assessorament a empreses en matèria de Compliment Normatiu (Compliance) i en Compliance Penal i protecció de dades de caràcter personal, així com prevenció de blanqueig de capitals.

- Assessorament a la filial espanyola del primer Grup mundial en perfumeria i cosmètica en matèria de defensa jurídica dels drets de marca i de competència lleial en relació a la seva xarxa de distribució selectiva.

- Assessorament a una empresa catalana en una joint venture amb una empresa India per fabricar maquinària a la India.

- Assessorament a empreses catalanes sobre aspectes jurídics per la seva instal·lació a França, Polònia, Rumania, Brasil, Marroc, Mèxic, Austràlia, Argèlia, etc.

- Assessorament a una empresa multinacional xinesa i al seu distribuïdor a Espanya, França i Portugal en diferents procediments judicials contra la multinacional Honda a Espanya i França.

- Assessorament jurídic en projectes tecnològics i de internet, així com de comerç electrònic.

- Assessorament al Banc de Desenvolupament del Consell d’Europa i direcció lletrada de diferents procediments judicials de gran quantia a Madrid, en la seva defensa.

- Judici davant el Tribunal de Defensa de la Competència en defensa dels interessos d’una empresa farmacèutica, per suposades pràctiques concertades amb altres empreses del sector també jutjades.

- Assessorament a vàries empreses sobre protecció de drets de propietat industrial i intel·lectual; protecció de les idees, el know how i els resultats de la recerca; redacció de contractes de protecció de drets.

- Assessorament a empreses xineses sobre els aspectes jurídics de la seva implantació a Europa.

- Acompanyament a la delegació xinesa de la ciutat de Wuxi davant la Cambra de Comerç de Barcelona.

- Assessorament jurídic en una joint venture per la construcció d’una planta de biomassa. Assessorament a dues empreses de cogeneració.

- Assessorament jurídic en una potencial joint venture en el sector carrosser d’Arbúcies.

- Assessorament a varis perjudicats en l'accident aeri de German Wings.

- Assessorament i negociació en la venda de l'empresa Milla Massana S.A. a una multinacional americana.

- Assessorament a força fundacions privades catalanes, com per exemple Fundació Museu de la Pesca, Fundació Eduard Soler (Escola del Treball del Ripollès), Fundació Matias Gomà Serra, Fundació Escola de Gestió Empresarial, Fundació per a la Creativació, Fundació Candi Granés Campasol, etc.

- Elaboració de protocols familiars per famílies empresàries, relleu generacional i planificació hereditària.

- Mediació en varis casos de separació de socis i en la solució de conflictes entre socis.

- Assessorament en la transmissió del 50% del capital de la societat Soler & Palau S.A per part de la Fundació Eduard Soler.

- Administrador concursal de força empreses, entre elles, Buenos Liberto S.A., Eurocine Films SL, Zamir 98 SL, Tanques Image S.L.,  BMB Inox S.L., Futurmon S.L., Construcions Tubert SL, Josep Feliu Moy SL, Trans Nordest del Gironès SL,  Carniques Junquer S.L., Arilai SL, Daura Empordà,  Progup S.A., Casademont S.A., etc   

- Presentació de concursos en el Jutjat Mercantil de Girona i de Barcelona, com per exemple els de Industrias Cárnicas Vilaró, .S.A., Matadero Salida 13, S.A., Juncà Gelatines, S.A., Kontrel Mec, S.L., Pere Giralt Sagrera, S.A., Joid'Art, S.A., BD Girona, S.L., Lúdic Mas Xirgu, S.L., Tecnología y Proyectos Alimentarios, S.L, Promonau, S.L., Edificios Canaletas, S.L., Corcho del País, S.A., Unión de Productores del Corcho, S.A., Rich Xiberta, S.A., Hermanos Font Verdaguer S.A., Oil Mill Stone, S.L., etc.

- Assessorament en la compravenda de terrenys per part de l’empresa PGA Golf de
Caldes.

- Assessorament en la compra de l’Escorxador de Mollerussa per part de l’empresa
Industrias Cárnicas Vilaró S.A. a l’empresa en concurs Primayor Foods S.L.

- Assessorament al Consell Comarcal de La Cerdanya en la part jurídica de la tramitació de La Llei de La Cerdanya.

- Participació en la redacció del contracte de compravenda i tràmits d’execució en la venda d’Antena 3 a Telefónica de España S.A.

- Participació en l’assessorament legal al Banc de Sabadell per l’obtenció d’una llicència per obrir un banc a Andorra.

- Participació en l’assessorament i redacció del contracte entre El Gran Teatre del Liceu, Via Digital i TV3 un cop reconstruït el Teatre després de l'incendi.

- Participació en l'assessorament a Canal Satélite Digital en les negociacions amb Vía Digital pels drets del futbol.


Experiència en docència:

2013/2019    

- Varis Seminaris i conferències sobre diferents matèries mercantils, compliance penal i prevenció de blanqueig de capitals, etc.

* 27 de gener de 2016

- Ponent de Conferència a la Cambra de Comerç de Girona sobre "Prevenció de Riscos Penals per a Empreses".

* 1 de Juliol 2015

- Ponent de Conferència a la Cambra de Comerç de Girona sobre "Nova legislació sobre Prevenció de Riscos Penals a les Empreses".

2013

- Seminaris a la Fundació Universitat de Girona sobre "El Concurs"; "Prevenció de responsabilitats en temps de crisi" i "Contractes comercials internacionals".

- Organitzador i ponent de la part jurídica de la Jornada sobre Fundacions de la Fundació Universitat de Girona de 23 de maig de 2013.  

2012

- Conferència a Girona (Fontana d’Or) sobre novetats fiscals i mercantils per a l’any 2013.
    
- Organitzador i ponent d’una Jornada sobre Fundacions a la Universitat de Girona.

2011

- Organitzador i ponent de la Jornada sobre Fundacions celebrada a la Fundació Universitat de Girona.

- Conferència a Girona (Fontana d’Or) sobre novetats mercantils per a l’any 2012.

- Conferència a la Cambra de Comerç de Palamós sobre novetats mercantils per a l’any 2012.

2010

- Professor del Màster en Estudis Immobiliaris del Col·legi d’API de Girona i la Universitat de Girona, donant classes sobre prevenció de blanqueig de capitals i sobre morositat.

- Diverses conferències a la província de Girona sobre Dret de successions i l’impost sobre successions.

2009

- Classe sobre Dret Mercantil i Dret de la competència dins el curs per Assessors Tècnics Comercials.

2008

- Conferència a la Cambra de Comerç de Girona sobre: “Prevenció de responsabilitats en temps de crisi”.

2007

- Ponent a les conferències realitzades per la Cambra de Comerç sobre empresa familiar, “El Protocol Familiar, un pont al futur”, realitzades a Olot, Figueres, Blanes i Girona.

- Conferència al Col·legi d’APIs de Girona sobre “Prevenció del Blanqueig de Capitals al sector immobiliari”

- Conferència al Col·legi d’Economistes de Girona sobre “La nova Llei de Societats Professionals”.

2005

- Organitzador i ponent de la Conferència “El Dret del Turisme”, celebrada el dia 28 d’abril de 2005 a Girona.

2004

- Conferències sobre la Llei Concursal a Pimec Sefes de Girona i a la Cambra de Comerç de Girona.

- Conferència al Col·legi d’API de Girona sobre l’Empresa Familiar.

2003

- Ponència sobre l’auditoria legal de pàgines Web, en el Saló de Noves Tecnologies de les Comarques de Girona.

2002

- Ponent a diversos “berenars Roca Junyent”. Consistents en trobades de tres hores amb clients o persones interessades en una matèria determinada. Ponències sobre: “La nova Llei d’Urbanisme”, “La nova regulació de les fundacions”, “La Nova Llei de la Societat dels Serveis de la Informació i de Comerç Electrònic”.

2001

- Ponent de la jornada sobre “Contratos en las nuevas tecnologías” dins les “Jornadas Diretivas” que organitza l’Abad Oliva CEU, el dia 21 de maig de 2001 a Barcelona.

- Ponent del Seminari IIR sobre “Contractes Informàtics”, dies 7 i 8 de maig a l’Hotel Crowne Plaza de Madrid.

- Ponent del Seminari IIR sobre “Contractes Informàtics”, dies 21 i 22 de febrer a l’Hotel Crowne Plaza de Madrid.

2000

- Professor del “Master en abogacía internacional”  y  del “Master en Abogacía” del Instituto Superior de Derecho y Economía (ISDE), en la matèria referida a Dret Informàtic.
                
- Ponència a la Conferència sobre “Stock Options” organitzada el dia 20 de setembre de 2000 a l’Hotel Gallery de Barcelona, per “Roca Junyent Advocats, S.L.”. Presentació del Llibre "Las Stock Options en España", editorial Deusto, del que soc coautor.

- Ponent del Seminari IIR sobre “Contractes Informàtics”, dies 4 i 5 de desembre a l’Hotel Crowne Plaza.

1999

- Professor del “Master en abogacía internacional” del Instituto Superior de Derecho y Economía (ISDE), en la matèria referida a Dret Informàtic.

1997

- Conferència a la Universitat Pompeu Fabra sobre “La constitució i gestió d’empreses audiovisuals” dins el curs d’estiu “Periodisme i Comunicació”.

1996

- Classe en el Master en Comerç i Legislació Internacional del Col·legi d’Advocats de Barcelona, sobre “La responsabilitat civil pels danys causats per productes defectuosos”.                

 

Cursos de Doctorat:

Cursos de Doctorat en Dret Mercantil per la U.N.E.D., dirigit pel Doctor Alberto Bercovitz sobre:

1998/1999

- La Llei de Condicions Generals de la Contractació.

- Contractes de distribució.

1999/2000

- Dret concursal.

- Jurisprudència del Tribunal Suprem sobre aspectes actuals del Dret Mercantil.
        

Estudis realitzats :

2014/2019

- Formació com Administrador Concursal i en matèria de compliance penal i de tractament de dades personals.

Juliol 2019

- Curs Thomson-Reuters sobre "Expert en Compliance Officer", de 200 hores.

Juny 2015

- Curs presencial al IIR de Madrid sobre "Programa de Prevención de Delitos", en el marc del Compliance Penal.

Octubre 2013

- Assistència al Congrés Internacional d’advocats especialitzats en Turisme (IFTTA), celebrat a Praga els dies 23 a 25 d’octubre.

Juny 2013

- Congrés de Dret Marítim organitzat a Vigo per Enfoque XXI.

- Jornada sobre “Noves tendències en el transport de mercaderies per ferrocarril” dins el Saló Internacional de la Logística de Barcelona.

Gener/Maig 2013

- Curs de gestió administrativa bàsica i avançada del comerç internacional, a la Cambra de Comerç de Girona.

Desembre 2012

- Jornada per administradors Concursals del Col·legi d’Advocats de Girona.

Novembre 2011

- Jornada per administradors Concursals del Col·legi d’Advocats de Girona.

Octubre 2011

- Jornada sobre la reforma concursal, al Col·legi d’empresistes de Barcelona.

Setembre 2011

- Curs sobre la Jurisdicció Contensiosa Administrativa, al Col·legi d’Advocats de Girona.

Abril 2010

- Jornada a Madrid, organitzada per IFAES sobre el Nou Marc Legal de la legislació sobre prevenció del blanqueig de capitals.

7-8 Març 2006

- Jornades a Madrid, organitzades per IFAES, sobre el Nou Marc Legal dels Serveis d’Inversió.

28 Feb.-1 Març 2006

- Jornades a Madrid, organitzades per IFAES, sobre la Nova Llei de Capital Risc

19 i 20 Oct. 2005

- VII Foro ACAV sobre “Los derechos de los consumidores versus la responsabilidad de los to

- Postgrau sobre Dret Immobiliari i Urbanístic a E.S.A.D.E.ur operadores y agencias de viajes”.

2004

- Postgrau del Col·legi de Titulats Mercantils sobre la Llei Concursal.

- Postgrau del Col·legi d’Advocats de Girona sobre la Llei Concursal.

- Curs d’expert comptable (de 125 hores) a l’Escola de Gestió Empresarial de Girona.

04-03-02 a 17-06-02

- Postgrau sobre Dret Immobiliari i Urbanístic a E.S.A.D.E.

7 de març de 2002

- Jornada sobre “Tècniques de negociació”, de Jornadas Directivas.

20-02-02 a 13-03-02

- Curs sobre “Estrategias Empresariales para Despachos Profesionales”, de Jornadas Directivas.

11-01-01 a 03-05-01

- Postgrau sobre Dret Financer a E.S.A.D.E.

3 i 4 d’abril de 2001

- Conferència del IIR sobre l’Avantprojecte de Llei de Comerç Electrònic.

15-02-99 a 14-04-99

- Postgrau sobre Dret de les tecnologies de la informació a E.S.A.D.E (Propietat intel·lectual, industrial, Dret informàtic, Comerç electrònic a internet, etc.)

05-10-98 a 07-10-98

- Curs sobre Comerç electrònic a la Casa de la Llotja de Mar, a Barcelona.

01-04-98 a 25-05-98

- Postgrau de Dret de l’Habitatge i Immobiliari al Il·lustre
Col·legi d’Advocats de Barcelona.

21 y 22 de maig 1998

- Conferència a ESADE sobre “Nuevos retos a la propiedad industrial e intelectual”.

1995/1996

- Post-Grau sobre Dret Comunitari al Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

1994/1995

- Màster en Comerç i Legislació Internacional al Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

1993/1994

- Màster en Dret de l’Empresa a l’IDEC de la Universitat Pompeu Fabra.

1990/1993

- Quart i cinquè de carrera a la Universitat de Barcelona.

1987/1990

- Tres primers cursos de la carrera de Dret al Col·legi Universitari Abad Oliba de Barcelona.

1983/1990

- B.U.P. i C.O.U al Col·legi Montessori Palau de Girona.


Altres estudis:

- Curs de comptabilitat d’un any a l’Acadèmia Adams a Barcelona i curs sencer de
comptabilitat a l’Escola de Gestió Empresarial de Girona.

- Diversos cursos i conferències sobre les entitats sense afany de lucre; fundacions i associacions.

- Matriculació i assistència durant tot el primer curs de la carrera de Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Publicacions:

2014/2019

- Varis articles especialitzats sobre matèries concretes d'actualitat a la revista Empresarial Girona i al Diari de Girona.

2013

- Article sobre "Internacionalitzar i innovar; o bé morir", publicat a la
revista Empresarial Girona al mes de maig de 2013.

2012

- Article sobre “Participacions preferents i arbitratge de Consum”, publicat
al Diari de Girona el dia 23 d’octubre de 2012.

- Article sobre “Participacions preferents: Reacció de l’Estat”, publicat al
Diari de Girona el dia 15 de setembre de 2012.  

- Article sobre “Crònica d’una asfixia econòmica premeditada”, publicat
al Diari de Girona el 23 de juny de 2012.

- Article sobre els “Acords de Confidencialitat”, publicat al Diari de
Girona el dia 21 de gener de 2012.  

2011

- Article sobre la reforma concursal, publicat al Diari de Girona el dia 15
d’octubre.

- Article sobre la morositat de les administracions públiques respecte als
petits empresaris i autònoms, publicat al Diari de Girona el dia 1
d’octubre.

 - Article comentant una sentència de l’Audiència Provincial de Girona
sobre Swaps, publicat al Diari de Girona el dia 28 de febrer.

2010

- Article titulat “La Generalitat també és responsable”, publicat al Diari de Girona el dia 24 de març de 2010.
    
- Article titulat “Força Major? Responsabilitat d’Endesa”, publicat al Diari de Girona el dia 18 de març de 2010.

2009

- Article titulat “L’impost sobre successions, règim transitori”, publicat al diari El Punt, el 29 de desembre de 2009.

- Carta als Lectors de La Vanguàrdia sobre el règim transitori de l’impost sobre successions, publicada el dia 24 de novembre de 2009.

- Article titulat “Swaps de taronja i de Llimona”, publicat al Diari de Girona el dia 29 de novembre de 2009.

- Article titulat “l’article 5.3 de la Llei Concursal”, publicat al Diari de Girona el dia 14 de novembre de 2009.

- Article titulat “El Jutjat Mercantil de Girona, publicat al Diari de Girona el dia 11 de juliol de 2009.

- Article titulat “Garanties contractuals”, publicat al Diari de Girona el dia 20 de juny de 2009.
    
- Article titulat “La successió familiar pot esperar”, publicat a la revista Editur, al febrer de 2009.

- Varis articles a la revista Empresarial Girona, com a delegat  a la comarca de La Selva de l’Associació de Joves Empresaris de Girona.

- Varis articles jurídics a la revista Alto Standing sobre “Emprenedors”, “invertir sense risc”, “morositat”, etc.

2008

- Article titulat “Com aturar els bancs: la clàusula Rebus sic stantibus”, publicat al diari El Punt, el dia 21 d’octubre de 2008.

- Article titulat “la Planta de Biomassa” publicat a la revista Ressò a l’abril de 2008.

2006

- Article titulat “Dret Preventiu per les Agències de Viatges”, publicat a la
revista EDITUR.

- Article titulat “Condohoteles: ¿conviene su regulación?”, publicat a la
revista EDITUR.

2005

- Article titulat “El Dret del Turisme” a la revista “Dret & Societat” de Roca Junyent.

2004

- Article titulat “L’assessorament sobre inversió en instruments financers; una zona gris que es va aclarint”, a la revista “Dret i Societat” de Roca Junyent.

2002

- El capítol XIII, referent a les qüestions penals, del Llibre “Internet. Claves legales para la empresa” (pàgines 835 a  875) Editorial Aranzadi.

- Article titulat “La tipicitat del “hacking” i altres conductes relacionades”, Revista dels Joves Advocats de Girona, nº 13, gener-març 2002.

2001

- Els quatre primers capítols del Llibre (pàgines 19 a 35) “Las Stock Options en España” Editorial Deusto.

- Article titulat “El vessant mercantil de les Stock Options”, Revista dels Joves Advocats de Girona, nº 9, gener-març 2001.


Idiomes:

Català: Perfecte domini parlat i escrit.

Castellà: Perfecte domini parlat i escrit.

Anglès: Perfecte domini parlat i escrit.

Francès: Perfecte domini parlat i escrit.

 

Altres:

2014/ 2019

- Patró de la Fundació Candi Granés Campasol
                                 
- Secretari del Consell de la societat de la societat GINVEST ASSET MANAGEMENT  SGIIC.

- Vàries secretaries de consell de societats familiars.

- Marmessor de l'herència del Sr. Candi Granés Campasol    

2013

- Patró de la Fundació Privada per a la Creativació.

- Àrbitre del Tribunal Arbitral de Barcelona.

- Membre del Consell Assessor del Programa de Corporate Venturing del Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

2011

- President de l’Associació d’Antics Alumnes del Col·legi Montessori – Palau de Girona.

2010

- Membre de la Comissió d’emprenedoria de la Cambra de Comerç de Girona.

2009

- Membre del Comitè d’experts de PIMEC a Girona, composat per 6 experts de diferents professions.

- Àrbitre del Tribunal Arbitral de Girona.

2008

- Delegat a la comarca de La Selva de l’Associació de Joves Empresaris de Girona.

- Membre de la Junta Directiva de l’Associació de Joves Empresaris de Girona.

Maig 2006

- Secretari de la Junta Directiva del “Farners Tennis Club”.

Abril 2003

- President de l’Associació de Joves Advocats de Catalunya en representació de l’Associació de Joves Advocats de Girona.

Any 2002 a 2004

- Vicepresident de l’Associació de Joves Advocats de Girona.
    
- Secretari de l’Associació de Joves Advocats de Catalunya en representació dels Joves Advocats de Girona.    

Any 1995 a 1996

- Fundador de l’Associació d’Antics Alumnes de l’IDEC (Institut
d’Educació Continua) de la Universitat Pompeu Fabra i secretari de la primera Junta Directiva.

 

Altres

- Soci de Green Peace, de S.O.S racisme, de l’AECC, de Juristes per la Llengua, d'Òmnium Cultural, etc.


31 de juliol de 2019