Laia Coderch (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )

05Advocada, corresponsable dels Departaments de Comerç Internacional, Innovació i Dret Concursal de Bellvehí Advocats. Col·legiada a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Girona. Màster en Advocacia del Instituto Superior de Derecho y Economia (ISDE), de la Universitat de Barcelona. Realització del mòdul de Comptabilitat i Anàlisi financer del Màster en Gestió de Despatxos de ISDE-ICAB. Postgrau de Tècnic Tributari de l'Escola de Gestió Empresarial (EGE). Curs a la Cambra de Comerç de Girona sobre gestió administrativa del Comerç Internacional. Assistència a varis cursos i congressos sobre Comerç Internacional, Dret Marítim i Dret Concursal.

Especialitzada en Comerç Exterior, Dret Internacional Privat i comunitari, Dret de la Propietat intel·lectual i Industrial, Dret de les noves Tecnologies, Dret societari, Dret Concursal, Dret Tributari i Dret de les Fundacions i Associacions.

Parla correctament català, castellà i anglès.