Guillermina Vinyoles (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )

Advocada, ambulance responsable dels Departaments de Corporate Compliance i Dret Penal de Bellvehí Advocats. Col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona. Màster en Advocacia per l’Instituto Superior de Derechos y Economia (ISDE), stomach de la Universitat Internacional de Catalunya. Ha realitzat varis cursos d’especialització en contractació internacional, jurisdicció de menors, violencia de gènere i estrangeria.

Abans d’incorporar-se a Bellvehí Advocats, va treballar en diferents despatxos com BDO i KPMG, dins l’àmbit del dret fiscal i en operacions societàries (Due Diligence, M&A, etc.). Posteriorment, va ser responsable del departament legal de diferents empreses, essent el seu àmbit de treball el dret mercantil i el dret processal. Especialitzada en Dret Processal (Civil i Penal), en Dret Penal, en Dret Civil i en Corporate Compliance.

Parla correctament català, castellà i anglès.