Josep Maria Bech Serrat (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )

IMG 3940Col·laborador extern del departament de Dret del Turisme de Bellvehí Advocats des de 2007. Col·legiat a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Girona (ICAG). La seva experiència en aquesta matèria inclou l’autoria d’una tesi doctoral sobre responsabilitat contractual dels organitzadors i detallistes de viatges combinats, la participació en diversos projectes finançats per empreses i institucions i la publicació de diversos articles en revistes especialitzades, com ara European Journal of Law Reform, Journal of Consumer Policy, Air and Space Law, Revista de Derecho Privado, Verbraucher und Recht, El Consultor Inmobiliario, Tourism Management i Rivista Italiana di Diritto del turismo. És autor del llibre Selling Tourism Services at a Distance: An Analysis of the EU Consumer Acquis publicat per l’editorial Springer (2012).

Ha impartit docència sobre aspectes legals de l’activitat turística en el Màster en Administració d’Empreses (Especialitat en Gestió d’Empreses Hoteleres) de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana, la Diplomatura de Turisme de la European University de Barcelona  i sobretot a la Universitat de Girona, on ha estat professor de la Diplomatura de Turisme, el Grau de Turisme, el Graduat Superior de Gestió Turística i el European Master in Tourism Management (Erasmus Mundus Master) (EMTM).

Ha participat com a ponent convidat a diversos congressos, entre els quals s’inclouen la Conferència sobre el Dret del turisme organitzada a Girona a l'any 2005 (Girona, 2005), el I Congrés Iberoamericà de Dret del turisme organitzat per la Universitat de Buenos Aires (UBA) (Buenos Aires, 2008), la I Conferencia Internacional de Direito do Turismo de Algarve organitzada pel Tourism and Leisure Research Centre (Faro, 2010) i el European Travel Law Forum (Salzburg, 2011) així com la ponència sobre “package Travel” al Congrés de la IFTTA celebrat a l’octubre de 2013. També ha presentat treballs en el VI Congrés AECIT, el I Simposium Internacional de Turisme de Ceuta (Ceuta, 2001) i el 2nd EU Workshop (Palma de Mallorca, 2009) i el 3rd EU Workshop (Moscú, 2010) del International Forum of Travel and Tourism Advocates (IFTTA), organització a la qual està afiliat des de 2006.

Des de 2012 és membre del comitè organitzador del Congrés internacional Turisme & Dret de l’Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB).

Premi extraordinari de la Llicenciatura de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), promoció 1995.

Beca ‘Turismo de España 1998’ per a la realització de tesis doctorals atorgada per la Secretaría de Estado de Comercio, Turismo y de la Pequeña y Mediana Empresa.

Parla correctament català, castellà i anglès.