Bellvehí Turisme

Bellvehí Advocats va ser pioner en la creació d'una àrea legal d'especialitat independent i integral dedicada al sector turístic en general i als seus operadors en particular.

bellvehi pictos 02-02El sector turístic ha estat i segueix essent el principal motor de l'economia espanyola i també de la catalana. Atès que cada cop està més regulat i cada cop és més complexa aquesta regulació, ja fa temps que vàrem detectar en el sector la necessitat d'un assessorament molt especialitzat i integral per obtenir solucions efectives i a mida, que aportin valor afegit.

Bellvehí Turisme disposa d'un equip preparat per poder donar resposta a qualsevol qüestió que afecti a un operador del sector turístic, que analitza les qüestions des de l'òptica del mateix sector i no des d'un departament generalista que no el coneix profundament.

Així, per exemple, Bellvehí  Turisme, a més d'oferir un assessorament especialitzat pel que fa al Dret del Turisme, també ofereix el seu assessorament fiscal, laboral, mercantil, urbanístic, financer, etc i al mateix temps posa a la disposició dels seus clients els seus "Desk" especialitzats en els mercats francès, Rus, Asiàtic, llatinoamericà, marroquí i turc.

La nostra especialització en el sector ens ha permès, per exemple, oferir un dret preventiu per les agències de viatges, per reduir reclamacions dels usuaris i les responsabilitats de les agències. A més, coneixem la jurisprudència pròpia de les nombroses reclamacions contra les agències i sabem defensar de la millor manera els seus interessos.

Un altre bon exemple de la necessitat d'assessorament especialitzat podria ser el dels condohotels. Algú pensa que es pot dur a terme un projecte de creació d'un condohotel sense un assessorament jurídic especialitzat de primer nivell? El mateix succeeix amb la multipropietat, la gestió hotelera, els contractes de viatge combinats i tantes altres matèries que requereixen un coneixement profund del sector i del dret específic que l'afecta.

Els serveis que es poden trobar dins Bellvehí Turisme són: 

 -   Tots els serveis inclosos a les Àrees Generals del Despatx.

-   Contractació turística nacional i internacional

-   Contractació turística electrònica.

-   Assessorament fiscal i laboral especialitzat per a operadors turístics.

-   Formació i dret preventiu per a operadors turístics.

-   Relacions jurídiques amb usuaris turístics.

-   Assessorament en la resolució de conflictes en el sector turístic mitjançant arbitratge, mediació o per la via judicial.

-   Dret immobiliari i urbanístic del sector turístic.

-   Assessorament jurídic global de projectes turístics.

-   Finançament de projectes turístics.

-   Autoritzacions i llicències.

-   Relacions amb l'Administració turística.

-   Disciplina turística.

-   Recursos administratius i jurisdiccionals.

-   Auditoria de compliment normatiu: seguiment normatiu autonòmic, estatal, europeu i internacional.